en-UShr-HR
Nalazite se ovdje: Tvrtka → Stručni tim

Stručni tim

Maxicon d.o.o. je osnovan od strane inženjera s dugogodišnjim iskustvom rada na projektima vezanim uz problematiku gospodarenja otpadom. Cilj osnivanje nove tvrtke je stvaranje referentnog centra znanja za područja:

  • • Zaštite okoliša
  • • Sanacija otpadom onečišćenih lokacija
  • • Gospodarenja otpadom i otpadnim vodama

Raspolažemo s timom inženjera različitih struka (građevinarstvo, krajobrazna arhitektura, ekoinženjerstvo, biologija), s ovlaštenjima Komore za obavljanje inženjerskih djelatnosti, te Ministarstva zaštite okoliša i energetike za obavljanje stručnih poslova zaštite okoliša.

U poslu koristimo mnoge specijalizirane računalne programe za modeliranje naših projektnih rješenja, poput proračuna stabilnosti pokosa, stvaranja i toka procjednih voda u odlagalištima, i ostalo.

Osim navedenih stručnih poslova, fokus tvrtke je na uspješnom usvajanju i primjeni metodologije vođenja projekata, što je često kritičan element za uspješnu realizaciju projekta. Svoju posvećenost kvalitetnom vođenju projekata dokazujemo i posjedovanjem certifikata Project management Professional (PMP). Naši stručnjaci posjeduju zakonske uvjete za poziciju Voditelja projekta sukladno čl. 37 Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/15)), kao i značajno stručno iskustvo na upravljanju projekata gradnje infrastrukturnih građevina i visokogradnje.

Posebni fokus djelovanja tvrtke je priprema i provedba građevinskih projekata financiranih iz EU fondova, za što imamo školovane stručnjake i niz uspješno provedenih EU projekata iza sebe.

Posjedujemo veliko iskustvo u pripremi i provedbi postupaka javne nabave radova, robe i usluga, uključujući kompletnu pripremu Dokumentacije o nabavi. U svojem timu posjedujemo stručnjaka s certifikatom u području javne nabave, pa javnim naručiteljima možemo ponuditi i uslugu angažiranja za provedbu postupaka javne nabave.

Maxicon d.o.o. je član Hrvatske udruge stručnjaka zaštite prirode i okoliša (HUSZPO) - www.huszpo.hr
Inženjeri  Maxicona su članovi profesionalnih komora i udruga:
Hrvatska komora inženjera građevinarstva - www.hkig.hr
Hrvatska komora arhitekata - www.arhitekti-hka.hr
Udruga za projekt menadžement (PMI) - www.pmi-croatia.hr